top of page
2%20mannen_edited.jpg

Ondernemingsplan

 

 

Een ondernemingsplan beschrijft jouw plannen als startend ondernemer. Het geeft een beeld van je diensten en producten, je verdienmodellen, je klanten, je investeringen en beoogde omzet en winst. Het laat je nadenken over je kansen en valkuilen. SK013 begeleid je bij het schrijven van je ondernemersplan, we kijken samen naar de haalbaarheid van je plannen. Welke investeringen moet je doen, wat heb je nodig om op te starten en hoe ga je bekendheid geven aan je bedrijf.

Daarnaast kijken we naar wie jij bent als ondernemer? Wat is je achtergrond en expertise en wat drijft jou om van dit nieuwe bedrijf een groot succes te maken?

 

Een ondernemingsplan maak je in de eerste plaats voor jezelf. Heb je een uitkering van het UWV of gemeente, dan heb je een ondernemingsplan nodig om toestemming te krijgen om een bedrijf te mogen starten. Wil je een lening aanvragen voor je bedrijf bij een bank of andere financiële instelling of wil je een subsidie aanvragen, dan heb je ook een ondernemingsplan nodig.

 

Wij helpen je met het maken van een goed ondernemingsplan.

 

Deze module bestaat uit de volgende onderdelen:

 

1. Het ondernemingsplan

2. Business Canvas Model / SWOT analyse

3. Stappenplan / advisering / investering / promotie opstartfase

bottom of page