top of page

TARIEVEN SK013

 

SK013 biedt diverse programma’s, activiteiten en trajecten aan. We beginnen altijd met een vrijblijvend kennismakingsgesprek, waaraan geen kosten verbonden zijn. Alle tarieven zijn exclusief btw tenzij anders vermeld. Indien elders geen bedragen zijn genoemd, gelden onderstaande tarieven.

Tarief voor PARTICULIEREN per uur:                        €   75  (incl. btw)

Strippenkaart particulieren voor 10 uur:                  €  650 (incl. btw)

Sparringsessie:                                                   €   175 (incl. btw)

 
ZAKELIJK tarief per uur:                                        €    125 

Strippenkaart zakelijk voor 10 uur:                         €  1.150

Sparringsessie:                                                   €   475

Voor langdurige trajecten maken we graag een voorstel op maat.

Jongeren, studenten en minima

Wij vinden het belangrijk dat iedereen, ook diegenen die het niet zo breed hebben, van onze coaching gebruik kan maken. Daarom bieden wij jongeren, studenten en minima de mogelijkheid om in aanmerking te komen voor een kortingstarief. Neem hiervoor contact met ons op.

Vergoedingen

 

Via je werkgever
Vaak reserveert een werkgever budget voor persoonlijk ontwikkeling of scholing per medewerker. Bespreek daarom met je werkgever welke mogelijkheden er voor jou zijn voor vergoeding van de kosten van het traject of de cursus door je werkgever.

 
Ontvang je een transitievergoeding vanwege ontslag, dan kun je deze ook inzetten voor de financiering van het traject. Bespreek dit ook met je (ex)werkgever.

 

Via de belasting
Wanneer je als particulier de kosten voor coaching zelf betaalt, dan kun je deze kosten inclusief de BTW als scholingskosten aftrekken. Het doel van het traject moet dan gericht zijn op verandering van positie of op het op peil houden of verbeteren van kennis en vaardigheden die je nodig hebt voor het verwerven of behouden van inkomen uit arbeid. Voor meer informatie kun je contact opnemen met de belastingdienst.

 

De kosten voor coaching zijn voor zelfstandige ondernemers aftrekbaar voor de belasting als bedrijfskosten.

 

Via PGB
Mensen met een PersoonsGebondenBudget kunnen in een aantal gevallen de kosten via PGB vergoed krijgen. Kijk voor meer informatie hierover op www.pgb.nl

 

Via het UWV
Als je een uitkering van het UWV ontvangt, dan kun je bij het UWV informeren naar de beschikbare financiële middelen ten behoeve van je herstel en re-integratie. Kijk voor meer informatie op de site van het UWV.

 

Via de Gemeente
Ontvang je een uitkering van de Gemeente, bespreek het dan met je werk- of jobcoach of klantregiseur en informeer naar welke mogelijkheden er zijn voor vergoeding van de kosten van het traject of de cursus.

 

 

 

                                   

bottom of page