top of page
live opname

WerkstART

 

WerkstART is een project van Sociaal Krachtig 013 (SK013) in samenwerking met de gemeente Tilburg, waarbij wij creatieve makers en kunstenaars verbinden aan het bedrijfsleven en organisaties.

In november 2020 zijn we een pilot gestart met vijf kunstenaars met een verschillende achtergrond (een fotograaf, een DJ en lichtdesigner, een acteur, een beeldend kunstenaar en filmaker en een muzikant) Binnen drie maanden hebben vier van hen, dankzij dit project een carrière switch gemaakt naar het bedrijfsleven of naar de zorg. 

Waarom?

Wij geloven in de kracht van verbinden en samenwerken.

Door het coronavirus leven we nu in een onzekere tijd. Veel creatieve makers en kunstenaars hebben het hierdoor moeilijk. Ook veel ondernemers en bedrijven zien de toekomst somber in en zijn op zoek naar nieuwe kansen. Door creatieve mensen te verbinden aan bedrijven en organisaties, kunnen er mooie nieuwe innovatieve ideeën ontstaan die bedrijven en organisaties (meer) toekomstperspectief geven.

Wat is de meerwaarde van creatieve mensen voor bedrijven en organisaties?

Creatieve mensen zijn instaat om creatieve oplossingen te bedenken, kijken met een frisse blik naar mensen, situaties, organisaties en processen.  Door gebruik te maken van hun creativiteit, hun unieke kwaliteiten en talenten kunnen zij bedrijven en organisaties helpen bij het oplossen van problemen, inspireren en ontwikkelen van nieuwe producten of diensten.

Daarnaast zijn creatieve mensen vaak ook vakmensen en daardoor ook multi-inzetbaar.

Kennismaken, informatie en meedoen

Bent u geïnteresseerd of wilt u meer informatie over dit project? Neem dan contact met ons op. Wij maken graag kennis met u op een coronaveilige manier. 

bottom of page