top of page
Fun Together

 

Menss

SK013 is aangesloten bij Menss.

 

Menss zet zich in voor mensen die door omstandigheden even niet mee kunnen doen aan de maatschappij. Omdat zij bijvoorbeeld geen werk hebben, weinig of geen sociale contacten of met andere tegenslagen te maken hebben, waardoor zij er alleen voor staan.

Ieder kalenderjaar kunnen wij acht mensen via een persoonlijk ‘Menss-traject’ helpen bij oplossen van hun persoonlijke uitdagingen , zoals het vinden van een baan, starten van een onderneming of vrijwilligerswerk, waardoor zij weer mee kunnen doen. Daarnaast geven wij regelmatig, in samenwerking met Feniks, de groepstraining 'Van Vreemd naar Vriendschap' voor mensen die eenzaam zijn of weinig sociale contacten hebben.

Voor wie?
De Menss-trajecten zijn bedoeld voor mensen die geen inkomen hebben of in een uitkeringssituatie zitten en in een situatie terecht zijn gekomen, waardoor zij even niet mee kunnen doen aan de maatschappij.

Wil jij vooruit en weten of je in aanmerking komt voor een van de beschikbare Menss-trajecten van SK013, neem dan contact met ons op.

Heb je een uitkering op basis van de Participatiewet, neem dan contact op met je klantregisseur bij de gemeente.

Menss vormt een samenwerkingsverband van Feniks, de Krachtcentrale 013, MST, Sociaal Krachtig 013 (SK013), Stadstuinderij Piushaven, Broodje Aap & Linke Soep, ROC Tilburg, de Bibliotheek Midden-Brabant en ContourdeTwern.

bottom of page